NL EN

 
Registreer
Nieuws
Ontstaan
Doel
Kempo?
Onze clubs
Foto's
Links
Aanmelden
Wat? Kata's Kumite's Combat Karate Jutsu Tai Jutsu
De Elementen & Dierenstijlen Zelfverdediging Rhino Programma

Wat is ARASHI RYU KEMPOARASHI RYU KEMPO is een kempo systeem dat tot stand kwam door technieken en concepten uit het SIL LUM PAI/ SHAOLIN KEMPO, het SHIN GI TAI KEMPO en het WING TSUN. Deze stijl concepten werden aangevuld met klem/wurg/werptechnieken uit het TAI JUTSU.

Bij ARASHI RYU KEMPO ligt de nadruk op een spontane verdediging. De houdingen zijn natuurlijk en laten een directe reactie toe. De afweren zijn soms zacht en cirkelend, soms rechtlijnig en krachtig. De aanvallen zijn hard en gericht op vitale punten. We maken ook gebruik van klemmenen soms van worpen. Een ARASHI RYU KEMPO beoefenaar zal door zijn inzichten feilloos op alle aanvallen kunnen reageren. Tevens wordt er veel aandacht gegeven aan verschillende wapens. De wapens gaan van stok - mes tot de meer traditionele zoals Tonfa, Sai, Bokken...

ARASHI RYU KEMPO is een krijgskunst die eeuwenoude technieken combineert met nieuwe concepten wetenschappelijk is onderbouwd.

Bij ARASHI RYU KEMPO dragen we een KEMPO-GI (kimano) en maken we gebruik van een gordelsysteem.

Het ARASHI RYU KEMPO werd ontwikkeld door Soke Daniel De Groote. Het ARASHI RYU KEMPO werd ondertussen door verschillende binnen en buitenlands organisaties (h)erkend.


 

Site Design Copyright ©2009:
Webmaster Bart Van Crombruggen
Graphical design Kurt Van lierde